Jigskinz nya kläder till beten Mix Abborre, mört och gädda

209kr

JigSkinz är platsöverdrag som du kan använda för att ändra utseende på dina hårda beten.  Bara doppa i kokande vatten några sekunder och ditt bete har fått en helt ny kostym . Krymper upp till 90 %. Färdigt bete på en sekund.
Abborre & Mört 2 st av varje storlek.
Gädda 4 st av XL
Xl         längd 23 cm diameter 41, 4 mm
Large  längd 20 cm diameter 35 mm

I lager

Artikelnr: 0011-1 Kategori: Etiketter: ,
[x_tab_nav type="one-up"] [x_tab_nav_item active="true" class="description_tab" title="Beskrivning"] [/x_tab_nav] [x_tabs] [x_tab active="true" class="description_pane"]

Beskrivning

Är ditt favoritbete söndertuggat? Det som aldrig har svikit dig när allt annat inte fungerat. Misströsta inte, nu finns det en smidig lösning som återställer yta och färg – JigSkinz!

JigSkinz är platsöverdrag som du kan använda för att ändra utseende på dina hårdbeten.  och doppar i kokande vatten som sedan krymper för att passa ditt bete.

JigSkinz fungerar som en krympslang, fast med fiskmönster, som du för över ditt hårda bete och doppar i kokande vatten. Dessa ”platsskinn” fungerar som en typ av krympslang som man trär över ett drag. Det krymper ihop och sätter sig perfekt runt din vobbler/jerkbait/havsfiske pirkar. Perfekt om du vill byta färg på ett bete, eller om ditt bete är gammalt och slitet.
JigSkinz består av krympplast som är färglagt med ett fisklikt färgmönster, t ex abborre, gädda, strömming eller mört. Krymper upp till 90 %. Färdigt bete på en sekund.

2 storlekar av varje  Abborre och Mört
Gädda 4 st av XL
Xl         längd 23 cm diameter 41, 4 mm
Large  längd 20 cm diameter 35 mm

 

[/x_tab] [/x_tabs]